Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Marte, 23.01.2018Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion… U diskutua lidhur me rëndësinë e ndryshimit të Ligjit për Familjen. Komisioni nuk e përkrahu raportin me amendamente të komisionit funksional në... lexo më shumë
  • E Marte, 23.01.2018Në Strasburg po mbahet Sesioni i 1-rë i APKiE-së për vitin 2018 Delegacioni i Kuvendit të Kosovës, i kryesuar nga nënkryetari Xhavit Haliti, po merr pjesë në diskutimet e komisioneve të APKiE-së lexo më shumë
  • E Marte, 23.01.2018Komisioni për Zhvillim Ekonomik... Pretendimet e kompanisë “Bechtel-Enka” i takojnë periudhës qeverisëse 2014- 2016, tha ministri, Pal Lekaj lexo më shumë
  • të gjitha lajmet