Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Hënë, 22.01.2018Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit lexo më shumë
  • E Hënë, 22.01.2018Anëtarët e Komisionit për Integrime Evropiane po marrin pjesë në takimin e kryetarëve të Delegacioneve të COSAC-ut Deputetët: Blerta Deliu-Kodra, Armend Zemaj dhe Fikrim Damka, po marrin pjesë në takimin e kryetarëve të Delegacioneve të COSAC-ut (Konferenca e... lexo më shumë
  • E Hënë, 22.01.2018Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Anëtarët e Komisionit miratuan Raportin e punës së Komisionit për vitin 2017 lexo më shumë
  • të gjitha lajmet