Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Hënë, 22.10.2018Nga mbledhja e Komisionit për Arsim... Komisioni priti në takim përfaqësues të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës lexo më shumë
  • E Hënë, 22.10.2018Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione Më 29. 10 2018, do të organizohet tryeza e rrumbullakët për shqyrtimin e Ligjit për mbrojtjen e fëmijëve lexo më shumë
  • E Shtune, 20.10.2018Kryeparlamentari Veseli takoi ministrin e Jashtëm të Turqisë lexo më shumë
  • të gjitha lajmet