Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Hënë, 16.09.2019Kuvendi i Kosovës, i dyti në rajon për transparencë Me një varg aktivitetesh, Kuvendi shënoi Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë lexo më shumë
  • E Hënë, 16.09.2019Kadri Veseli: Fitoren në luftën kundër korrupsionit do e arrijmë duke forcuar pjesëmarrjen e qytetarëve lexo më shumë
  • E Premte, 13.09.2019Të hënën Kuvendi shënon Ditën e Demokracisë lexo më shumë
  • të gjitha lajmet

Kalendari i takimeve

  Të gjitha takimet në kalendar

Vende të lira pune

të gjitha shpalljet