Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

 • E Marte, 20.11.2018 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 09.10.2018;
3. Diskutim lidhur me gjendjen e institucioneve korrektuese në Republikën e Kosovës. Të ftuar: Abelard Tahiri, ministër i Drejtësisë dhe Nehat Thaçi, Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës;
4. Shqyrtimi i Raportit me amendamente në Projektligjin nr.06/L-056 për Këshillin Prokurorial të Kosovës;
5. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Komisionit Funksional për Projektligjin nr.06/L-082 për Mbrojtjen e të Dhënave Personale;
6. Shqyrtimi i Raporteve të Komisioneve Kryesore për Projektligjin nr. 06/L-077 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.2004/32 për Familjen i Kosovës;
7. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 12.11.2018 13:00
 • Takim i Komisionit për Legjislacion me Kryeministrin e Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj, Ministrin e Drejtësisë z. Abelard Tahiri dhe Ministren e Integrimeve Evropiane znj. Dhurata Hoxha Salla: C 203
 •  

Takim i Komisionit për Legjislacion me Kryeministrin e Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj, Ministrin e Drejtësisë z. Abelard Tahiri dhe Ministren e Integrimeve Evropiane znj. Dhurata Hoxha

Qëllimi i takimit është bashkërendimi i veprimeve lidhur me pakon legjislative dhe procesin e liberalizimit të vizave

Takimi do të mbahet ditën e hënë me datë 12.11.2018, ora 13:00 në sallën C-203

Njoftim: Mediat mund të marrin pamje vetëm në fillim të takimit!

 

 • E Marte, 06.11.2018 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 19.09.2018;
3. Votimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-110 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr. 05/L-010 për Agjencinë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës;
4. Shqyrtimi i Raportit me amendamente në Projekt-Kodin Penal të Republikës së Kosovës nr. 06/L-074;
5. Shqyrtimi i Raportit me amendamente në Projektligjin nr. 06/L-057 për Përgjegjësinë Disiplinore të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve;
6. Shqyrtimi i Raporteve të Komisioneve Kryesore për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-007 për procedurën jo-kontestimore nr. 06/L-007 dhe Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 2004/26 për Trashëgiminë nr. 06/L-008;
7. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 30.10.2018 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-110 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr. 05/L-010 për Agjencinë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës;
3. Diskutim në lidhje me vërejtjet e Sindikatës së pavarur të Shërbimit Korrektues të Kosovës për Projektligjin për Pagat;
4. Shqyrtimi i Raportit me Rekomandime i Avokatit të Popullit në lidhje me kushtëzimin e regjistrimit të automjetit dhe ndërrimit të pronarit me shlyerjen e gjobave të papaguara për kundërvajtje në trafikun rrugor, sipas Ligjit nr. 05/L- 132 për Automjete;
5. Shqyrtimi i Raporteve të Komisioneve Kryesore për Projketligjin nr. 06/L-055 për Këshillin Gjyqësor të Kosovës dhe Projketligjin nr. 06/L-054 për Gjykatat;
6. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 23.10.2018 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 18.07.2018;
3. Shqyrtimi i kërkesave të Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Këshillit Prokurorial të Kosovës lidhur me Projektligjin për Pagat dhe Zyrtarët Publik;
4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-101 për të Drejtën Ndërkombëtare Private;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Visar Krasniqi Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 637; 045 386 999
 
 
Mirlinda Kolgeci Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 605; 044 973 651
 
 
Fatbardha Boletini Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 634; 045 359 359