Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

 • E Enjte, 24.01.2019 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 13, 17 dhe 19 dhjetor 2018;
3. Shqyrtimi i draft-Planit të punës së Komisionit për vitin 2019;
4. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit të punës së Komisionit për vitin 2018;
5. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 21.12.2018 11:00
 • Takim i katërt koordinues i komisioneve parlamentare mbi rolin mbikëqyrës të dialogut Kosovë-Serbi Salla: N204
 •  

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike në bashkëpunim me Institutin Demokratik të Kosovës (KDI), do të mbajë takimin e katërt koordinues të komisioneve parlamentare të Kuvendit të Kosovës.

Tema: Takim i katërt koordinues i komisioneve parlamentare mbi rolin mbikëqyrës të dialogut Kosovë-Serbi

 

 • E Mërkure, 19.12.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim i fundvitit i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme z. Behgjet Pacollit, lidhur me fushëveprimtarinë e MPJ-së;
3. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 17.12.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i draft Strategjisë për bashkëpunim ndërkombëtar dhe marrëdhëniet ndërparlamentare;
3. Shqyrtimi i draft Raportit nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr. 04/L-095 për Diasporën dhe Mërgatën;
4. Të ndryshme

 

 • E Enjte, 13.12.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 5 nëntor 2018;
3. Takim i komisionit me ministrin e Ministrisë së Diasporës dhe Investimeve Strategjike z. Dardan Gashi;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542