Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Hënë, 20.05.2019 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim rreth testit të organizuar në shkollat e Kosovës,
të ftuar :
- ministri i MASHT Shyqiri Bytyqi,
- Koordinatori i testit nacional Rexhep Hoti,
3. Çështja e sigurisë në shkolla;
4. Të ndryshme.

 • E Hënë, 13.05.2019 15:00
 • Takim i Komisionit Salla: C 301
 •  

Takim i Komisionit me Komisionin për Edukim dhe Mjetet e Informimit Publik te Kuvendit të Shqipërisë

 • E Hënë, 13.05.2019 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës 11.3.2019, 15.3.2019, 1.4.2019, 3.4.2019;
3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin 2018;
4. Të ndryshme.

 • E Marte, 07.05.2019 10:00
 • Mbledhje e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës 11.3.2019, 15.3.2019, 1.4.2019, 3.4.2019;
3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin 2018;
4. Të ndryshme.

 • E Premte, 26.04.2019 10:00
 • Mbledhje e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës 11.3.2019, 15.3.2019, 1.4.2019, 3.4.2019;
3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin 2018;
4. Të ndryshme.

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640