Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me emërimet e shërbyeseve të lartë civilë në Administratën Shtetërore të Republikës së Kosovës

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera