Lajmet e fundit

 • E Hënë, 25.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli takoi familjarët e heronjve Idriz Seferi, Shaban Polluzha, Marie Sllaku dhe Ismail I. Thaqi

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Veseli: Dhuna ndaj fëmijëve dhe ndaj grave nuk duhet toleruar asnjëherë

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike vizitoi Njësinë Qendrore Harmonizuese

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Njoftim nga Komisioni për të Drejtat e Njeriut...

  lexo më shumë