Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Marte, 28.03.2017Kryetari Veseli në Izbicë: Kurrë më nuk do të lejojmë që në tokën tonë të ndodhë diçka e tillë lexo më shumë
  • E Marte, 28.03.2017Nga mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane Ministri i Financave, Avdullah Hoti, ka raportuar lidhur me përmbushjen e veprimeve të agjendës evropiane dhe detyrimet që kanë ndaj Planit Kombëtar për... lexo më shumë
  • E Marte, 28.03.2017Mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa Komisioni përkrahu Raportin e shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për vitin 2016, si dhe Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për... lexo më shumë
  • të gjitha lajmet
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com