Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 26.04.2018 22:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.04.2018 20:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.04.2018 17:32

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.04.2018 17:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.04.2018 17:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.04.2018 09:40

  Kryesia e Kuvendit