Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kryeparlamentari Veseli mori pjesë në ndarjen e 28 shtëpive në Prizren, për Festën e 28 Nëntorit
Kryeparlamentari Veseli mori pjesë në ndarjen e 28 shtëpive në Prizren, për Festën e 28 Nëntorit
Kryeparlamentari Veseli mori pjesë në ndarjen e 28 shtëpive në Prizren, për Festën e 28 Nëntorit
Kryeparlamentari Veseli mori pjesë në ndarjen e 28 shtëpive në Prizren, për Festën e 28 Nëntorit
Kryeparlamentari Veseli mori pjesë në ndarjen e 28 shtëpive në Prizren, për Festën e 28 Nëntorit
Kryeparlamentari Veseli mori pjesë në ndarjen e 28 shtëpive në Prizren, për Festën e 28 Nëntorit
Kryeparlamentari Veseli mori pjesë në ndarjen e 28 shtëpive në Prizren, për Festën e 28 Nëntorit

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 28.11.2018 17:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 28.11.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 28.11.2018 12:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 28.11.2018 12:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.11.2018 15:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.11.2018 14:52

  Kryesia e Kuvendit