Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nga vizita e delegacionit të Komisionit për Integrime Evropiane në Luksemburg
Nga vizita e delegacionit të Komisionit për Integrime Evropiane në Luksemburg
Nga vizita e delegacionit të Komisionit për Integrime Evropiane në Luksemburg

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 03.05.2018 08:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 02.05.2018 18:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 02.05.2018 17:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 02.05.2018 17:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 02.05.2018 17:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 02.05.2018 08:24

  Kryesia e Kuvendit