Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë Kosovare për Inteligjencë

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 04.04.2018 09:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 03.04.2018 14:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 03.04.2018 14:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.03.2018 18:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.03.2018 17:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.03.2018 11:05

  Kryesia e Kuvendit