Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Shtyhet debati parlamentar lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për ndarjen e mjeteve financiare nga shpenzimet e paparashikuara
Shtyhet debati parlamentar lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për ndarjen e mjeteve financiare nga shpenzimet e paparashikuara
Shtyhet debati parlamentar lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për ndarjen e mjeteve financiare nga shpenzimet e paparashikuara

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 05.03.2019 11:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.03.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.03.2019 19:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.03.2019 14:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.03.2019 14:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.03.2019 14:08

  Kryesia e Kuvendit