Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 30.01.2019 20:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 30.01.2019 17:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 30.01.2019 10:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 29.01.2019 16:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 29.01.2019 16:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 29.01.2019 15:50

  Kryesia e Kuvendit