Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 16.04.2019 13:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.04.2019 13:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.04.2019 13:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.04.2019 23:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.04.2019 22:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.04.2019 22:28

  Kryesia e Kuvendit