Lajmet e fundit

Nga punimet e seancës plenare të Kuvendit

e premte, 07.08.2020

Me 77 vota për, një kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi miratoi në lexim të parë Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

LEXO LAJMIN E PLOTË

Kryetarja e Kuvendit, dr. Vjosa Osmani takoi zyrtarët e sindikatës së policisë së Kosovës

e premte, 07.08.2020

Osmani: Shtesat për policë të domosdoshme për trajtim të drejtë dhe të dinjitetshëm

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!