Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 21.05.2019 13:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.05.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 20.05.2019 15:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 20.05.2019 15:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 20.05.2019 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 17.05.2019 16:15

  Kryesia e Kuvendit