Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 27.06.2019 19:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.06.2019 18:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 26.06.2019 13:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 26.06.2019 13:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 26.06.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 26.06.2019 12:00

  Kryesia e Kuvendit