Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 13.06.2019 15:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.06.2019 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.06.2019 19:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.06.2019 19:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.06.2019 10:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.06.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit