Lajmet e fundit

Kryeparlamentari Konjufca thërret mbledhjen e parë të Kryesisë së Kuvendit

e enjte, 16.01.2020

Kryeparlamentari Konjufca takoi përfaqësuesit e sindikatës së Arsimit, të Shëndetësisë dhe atë të Policisë

e enjte, 16.01.2020

Konjufca në Reçak: Nuk do të ndalemi së kërkuari që kriminelët e luftës të dalin para drejtësisë

e mërkurë, 15.01.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!