Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 20.06.2019 22:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.06.2019 19:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.06.2019 19:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.06.2019 18:32

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 18.06.2019 15:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 18.06.2019 15:16

  Kryesia e Kuvendit