Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 07.06.2019 13:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.06.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.06.2019 12:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.06.2019 12:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.06.2019 12:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.06.2019 12:10

  Kryesia e Kuvendit