Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 18.06.2019 13:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 17.06.2019 17:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 17.06.2019 17:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 17.06.2019 17:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 15.06.2019 19:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.06.2019 17:35

  Kryesia e Kuvendit