Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 28.06.2019 16:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 28.06.2019 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 28.06.2019 15:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.06.2019 19:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.06.2019 19:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.06.2019 18:12

  Kryesia e Kuvendit