Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 08.07.2019 16:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 06.07.2019 00:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 05.07.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 04.07.2019 16:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 04.07.2019 13:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 03.07.2019 16:38

  Kryesia e Kuvendit