Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Marte, 16.07.2019 16:09

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 16.07.2019 15:10

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 16.07.2019 15:07

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 16.07.2019 15:05

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 16.07.2019 15:00

    Kryesia e Kuvendit

  • E Hënë, 15.07.2019 21:13

    Kryesia e Kuvendit