Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 25.06.2019 19:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 25.06.2019 18:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 25.06.2019 18:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 25.06.2019 18:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 24.06.2019 17:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 24.06.2019 15:45

  Kryesia e Kuvendit