Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani uron besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit 

e diel, 24.05.2020

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me ambasadoren suedeze Karin Hernmarck Ahliny

e premte, 22.05.2020

Osmani: Vetingu është parakusht për funksionim të sistemit gjyqësor

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!