Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 15.07.2019 16:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 14.07.2019 09:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 13.07.2019 22:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.07.2019 16:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.07.2019 16:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.07.2019 15:48

  Kryesia e Kuvendit