Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 02.09.2019 13:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.08.2019 13:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 22.08.2019 13:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.08.2019 16:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 13.08.2019 16:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 13.08.2019 16:21

  Kryesia e Kuvendit