Lajmet e fundit

Regjistrohen 119 deputetë të Legjislaturës VII të Kuvendit

e premte, 13.12.2019

Sekretari Krasniqi priti në takim një delegacion nga Austria

e mërkurë, 11.12.2019

Fjalimi i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në seancën solemne për nder të 9-vjetorit të pavarësisë

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!