Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 19.07.2018 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.07.2018 17:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.07.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.07.2018 15:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.07.2018 15:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.07.2018 15:05

  Kryesia e Kuvendit