Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 20.06.2018 15:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.06.2018 15:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.06.2018 13:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 19.06.2018 22:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 19.06.2018 19:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 19.06.2018 16:41

  Kryesia e Kuvendit