Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 16.10.2018 15:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.10.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.10.2018 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.10.2018 18:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.10.2018 17:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.10.2018 16:59

  Kryesia e Kuvendit