Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 18.01.2018 20:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.01.2018 13:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.01.2018 13:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.01.2018 10:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.01.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.01.2018 16:43

  Kryesia e Kuvendit