Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 18.10.2018 20:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.10.2018 14:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.10.2018 14:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.10.2018 22:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.10.2018 17:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.10.2018 15:51

  Kryesia e Kuvendit