Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 06.04.2018 14:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 05.04.2018 16:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 20:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 11:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 10:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit