Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 12.04.2018 14:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.04.2018 14:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.04.2018 14:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.04.2018 14:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 11.04.2018 17:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 11.04.2018 15:44

  Kryesia e Kuvendit