Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 06.07.2018 12:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.07.2018 12:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.07.2018 09:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 05.07.2018 20:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 05.07.2018 19:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 05.07.2018 19:03

  Kryesia e Kuvendit