Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 04.05.2018 15:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 04.05.2018 15:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 03.05.2018 19:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 03.05.2018 15:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 03.05.2018 15:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 03.05.2018 15:17

  Kryesia e Kuvendit