Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 31.05.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 30.05.2018 20:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 30.05.2018 18:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 30.05.2018 14:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 29.05.2018 16:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 29.05.2018 14:59

  Kryesia e Kuvendit