Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 19.11.2018 12:51

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 19.11.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 19.11.2018 11:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 18.11.2018 15:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 17.11.2018 16:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 16.11.2018 12:48

  Kryesia e Kuvendit