Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 19.01.2018 14:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.01.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.01.2018 13:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.01.2018 13:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.01.2018 20:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.01.2018 13:34

  Kryesia e Kuvendit