Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 23.01.2018 16:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.01.2018 16:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.01.2018 15:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.01.2018 13:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.01.2018 13:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 22.01.2018 13:39

  Kryesia e Kuvendit