Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 08.10.2018 12:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.10.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 07.10.2018 14:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 05.10.2018 13:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 05.10.2018 12:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 05.10.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit