Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 21.12.2017 11:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 21.12.2017 00:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.12.2017 18:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.12.2017 18:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.12.2017 18:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.12.2017 15:17

  Kryesia e Kuvendit