Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 14.04.2018 11:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.04.2018 21:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.04.2018 09:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.04.2018 09:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.04.2018 09:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.04.2018 09:40

  Kryesia e Kuvendit