Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 15.10.2018 18:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.10.2018 17:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.10.2018 16:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.10.2018 16:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.10.2018 11:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.10.2018 11:53

  Kryesia e Kuvendit